Blog List Right Sidebar

Извиднички одреди во посета на Едукативниот центар за зачувување на природата во с.Негрево

Извиднички одреди во посета на Едукативниот центар за зачувување на природата во с.Негрево

Едукативниот центар за зачувување на природата  и неговото опкружување претставува прекрасно место за извидништво и нуди одлична можност

Одбележување на Меѓународниот ден на пчелата

Одбележување на Меѓународниот ден на пчелата

Во Едукативниот центар за зачувување на природата, по повод Меѓународниот ден на пчелата, се одржа настан поддржан од

Промотивно видео за Едукативен центар

Промотивно видео за Едукативен центар

Погледнете го промотивното видео за Едукативниот центар за зачувување на природата кое што е изработено во рамките на

Зелена економија

Зелена економија

Во четвртокот на 4 ноември во Едукативниот центар за зачувување на природата во село Негрево, се одржа трибина