ВИДЕО: Инокамп 6

Мотивирани студенти, иновативни решенија, прекрасна соработка, се на едно место‼️

Голема благодарност до партнерите за реализација на овој проект, LEAD- Leaders for Education, Activism and Development, UNICEF и амбасадата на Шведска во Северна Македонија.

Честитки до победниците, тим #ВИЗИОНЕРИ (Сања, Кристина, Стефан и Филип), чие решение е во фаза на реализација.

Погледнете го видеото подолу: