ПОВИК ЗА СТУДЕНТИ: Иновирај за животната средина

💥Повикот за последниот Иновациски камп 6 е отворен!

Пријави се за тридневно иновациско искуство со сите вклучени трошоци.

🙋‍♀️Ако си студент на природни или технички науки или имаш интерес и искуство поврзано со предизвикот тогаш Инокампот е наменет за тебе.
🗓️16-18 мај во Пехчево/Берово
⏳ 48 часа
🚀 30 студенти

🪙120.000,00 МКД награда за победникот

✨Кој е предизвикот?
👉Искористување на природните потенцијали на Малешевијата во соработка со Едукативниот центар за зачувување на природата – Негрево

Повеќе информации за аплицирање има на следниот линк
https://innocamps.lead.org.mk/?page_id=3261