Еко-акција за уредување на Едукативниот центар

Eko-akcija za ureduvanje na Edukativniot centar
Почитувани пријатели на Едукативниот центар,
во недела на 15.05.2022 година, организираме Еко акција за пролетно уредување на дворот на центарот, на која сите се добредојдени.
Почетокот на акцијата е во 10.30 часот, ве очекуваме!!