Blog List Right Sidebar

Линеарна наспроти циркуларна економија

Линеарна наспроти циркуларна економија

Првата работилница од проектот “The future is circular”, поддржан од Делегацијата на Европска Унија и Europe House Skopje,

Еко-акција за уредување на Едукативниот центар

Еко-акција за уредување на Едукативниот центар

Почитувани пријатели на Едукативниот центар, во недела на 15.05.2022 година, организираме Еко акција за пролетно уредување на дворот

Конкурс за ученици од основно образование од училиштата во Брегалничкиот регион

Конкурс за ученици од основно образование од училиштата во Брегалничкиот регион

На 20.05.2022 во Едукативниот центар за зачувување на природата во с.Негрево, Пехчево, ќе се одржи настан за одбележување

Дневниот центар за лица со посебни потреби од Виница во посета на Едукативниот центар за зачувување на природата

Дневниот центар за лица со посебни потреби од Виница во посета на Едукативниот центар за зачувување на природата

Оваа година во рамките на програмата на Европските денови на културното наследство 2021 година, музејот Теракота од Виница