Завршен настан за проектот “The future is circular”

Zavrsen nastan

На завшниот настан од проектот “The future is circular” што се одржа во просториите на Europe House Skopje беа претставени идеите и решенијата за одреден вид материјали кои може да бидат дел од циркуларната економија од страна на учениците Мартина Постоловска и Иван Јангелов од ОСУ “Ацо Русковски”, Берово.

Учесници на настанот беа учениците од IV1 од ООУ “Ѓорѓија Пулевски” Аеродром, заедно со нивната наставничка Марија Биковска.
Проектот е поддржан од Делегацијата на Европската Унија и Europe House Скопје.

Zavrsen nastan