Промотивно видео за Едукативен центар

Погледнете го промотивното видео за Едукативниот центар за зачувување на природата кое што е изработено во рамките на Програмата за зачувување на природата во Северна Македонија, проект на Швајцарската агенција за развор и соработка (SDC), координирана од Фармахем-Скопје.