Креативноста на дело

Работилница за изработка на хранилка за птици

Оваа сабота, 06.11.2021г., ви подготвуваме нова работилница на која ќе изработуваме хранилки за птици.

Работилницата има едукативна и практична компонента, учиме како да им помогнеме на птиците станарки, оние кои остануваат кај нас во текот на зимата, како и изработуваме хранилка за птиците од тетрапак пакување.

Влезот чини 80 денари, а работилницата ќе се одвива од 11 до 13 часот.

За резервации јавете се на +389 75 462 592

Детали

Организатор : Едукативен центар

Почнува на : 2021-11-06

Завршува на : 2021-11-06

Време : 11.00 am

Цена : 80 ден.

Локација

Локација : Едукативен центар за зачувување на природата во с.Негрево

Адреса : c.Негрево

E-mail : info@ecnegrevo.mk

Тел. : 075 462 592