Креативноста на дело

Изработка на држач за моливи

И оваа сабота, 23.10.2021година, имаме работилница за најмладите и највредните дечиња.
Темата која сакаме да ја опфатиме со оваа работилница е изработката на држач за моливи од стаклена рециклирана тегличка од дома.
Понесете една тегла од дома, посетете го нашиот едукативниот центар за зачувување на природата и заедно да направиме убав држач за моливи кој ќе го користите во оваа учебна година.
Работилницата започнува во 11 часот и трае се до 13:30 часот.
Влезот чини 80 денари.
Ве очекуваме!

Детали

Организатор : Едукативен центар и Фондација КАНТАРОТ

Почнува на : 2021-10-23

Завршува на : 2021-10-23

Време : 11.00 am

Цена : 80 ден.

Локација

Локација : Едукативен центар за зачувување на природата во с.Негрево

Адреса : c.Негрево

E-mail : info@ecnegrevo.mk

Тел. : 075 462 592