Креативноста на дело

Работилница за спремање на велигденски украси

Во пресрет на празникот Велигден во Едукативниот центар за зачувување на природата ќе се одржи креативна детска работилница во сабота на 16.04.2022 година.

Дечињата ќе имаат можност да се забавуваат и изрботуваат нјразлични велигденски украси.

Работилницата е со времетраење од два часа од 11 до 13 часот.

Цена за учество 100 денари по лице.

Закажете присуство на 075/462-592

Детали

Организатор : Едукативен центар

Почнува на : 2022-04-16

Завршува на : 2022-04-16

Време : 11.00 am

Цена : 100 ден.

Локација

Локација : Едукативен центар за зачувување на природата во с.Негрево

Адреса : c.Негрево

E-mail : info@ecnegrevo.mk

Тел. : 075 462 592