Работилница за изработка на новогодишни украси

Работилница за изработка на новогодишни украси

Во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници, во Едукативен центар за зачувување на природата ќе се одржи креативна детска работилница. Сабота 10.12.2022 година.

Дечињата ќе може да се забавуваат и изработуваат најразлични новогодишни украси.

Работилницата е со времетраење од два часа, од 11:00 до 13:00 часот.

 

Цена за учество 100 денари по лице.

Закажете присуство на 075/462-592

Детали

Организатор : Едукативен центар Негрево

Почнува на : 2022-12-10

Завршува на : 2022-12-10

Време : 11:00

Цена : 100д.

Локација